BIJ DO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 213 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bij Do. Meer weten? Ontdek meer

6 okt 2022 om 20:18 Lekker eten en volgens afgesproken tijd bezorgd
2 okt 2022 om 20:39 Eten was lekker zoals altijd, maar bezorgster lomp, brutaal en luidruchtig.
1 okt 2022 om 23:44 Het was weer heerlijk. Eten was goed warm en snel bezorgd.
27 sep 2022 om 19:13 Bezorgden netjes op de aangegeven tijd, alleen al het eten was helaas lauw of koud. Hierdoor geen smakelijke ervaring en dat is jammer want ik denk dat ze echt veel beter kunnen!
20 sep 2022 om 21:36 Dit is de 3 of de 4 de keer dat ik besteld heb. Hier voor was het super tevreden met de kinder menu's. Vandaag heb ik weer bestel maar was zo slap en koud en ook nog zo weinig dan de vorige keren ben heel erg teleurstellend. Dus denk niet meer
19 sep 2022 om 5:59 Beetje lauw veder was het lekker
18 sep 2022 om 21:34 Top!
18 sep 2022 om 19:18 Ik heb weer heerlijk gegeten Was snel, goed warm en weer goed van smaak....toppie
15 sep 2022 om 22:18 Eten was weer lekker bij Do! Eten was goed gekruid, dat zal ik morgen wel aan mn anjer voelen.. maar dat mag de pret niet drukken !
10 sep 2022 om 21:52 Goed
9 sep 2022 om 13:43 31 euro een keiharde gefrituurde schnitzel met slappe patat en wat brood niet te vreten nooit meer
8 sep 2022 om 20:49 Werd gezegd 45 min, was er binnen 25 minuten. Warm en knapperige friet. Snack was ook prima. Pluspunt: alles verpakt in papier en niet in plastic!